ZAANDAM – Albert Heijn is maandag begonnen met het landelijk bezorgen van verse bloemen.

Albert Heijn bezorgt verse bloemen

Klanten kunnen van maandag tot en met zaterdag boeketten bestellen en door heel het land laten bezorgen. In de eerste week maakt Albert Heijn eenmalig een uitzondering en kunnen er ook op Moederdag (13 mei) bloemen worden bezorgd.

Negen verschillende boeketten

Albert Heijn introduceert negen verschillende boeketten, onderverdeeld in drie stijlen en drie prijsklassen. Bezorging van de boeketten kost €5. De bloemen worden door partner e-Flora (ook leverancier van de andere bloemen van Albert Heijn) vers verpakt en direct bij de ontvanger thuis afgeleverd.

Een week lang goed

De prijzen van de boeketten variëren tussen de €15 en €25. Albert Heijn meldt op de website bloemist.ah.nl dat de boeketten er gegarandeerd een week lang goed uitzien. Als een klant de bloemen voor 22.00 uur bestelt, worden de bloemen de volgende dag bezorgd.

Bron: Distrifood.nl

Niet Albert Heijn, maar PLUS Retail zal aanwezig zijn bij het Food en E-commerce congres. Een actueel congres over de ontwikkelingen van e-commerce in de foodbranche. Het thema dit jaar is ‘roadmap to maturity’, want groei met e-commerce in food is één, maar hoe haal je hier nu rendement uit? Het congres is dinsdag 5 juni in CineMec in Utrecht.

Deel dit op: