Sprekers

/Sprekers
Sprekers 2017-06-14T09:12:16+00:00
Donatello Piras
Donatello PirasDagvoorzitter
Donatello Piras is een ervaren dagvoorzitter, presentator, gespreks- en debatleider die scherpte en interactie brengt. Hij werkte zowel in binnen- als buitenland. Op televisie is hij regelmatig te zien bij RTL-Z waar hij onder andere Talkshow Z in Zaken presenteerde en een tv-column in het opinieprogramma Dunk verzorgt.
Walther Ploos van Amstel
Walther Ploos van AmstelLector CityLogistiek Hogeschool van Amsterdam
Walther Ploos van Amstel is lector Citylogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam als organisatieadviseur op het gebied van logistiek, supply chain management en internationale distributie. In zijn keynote staat hij stil bij ‘Fulfilment als margekiller voor online levensmiddelen? Echt niet nodig!’.
Lees meer
Danny van den Burg
Danny van den BurgIndustry Lead Consumer Goods GfK
Danny van den Burg is verantwoordelijk voor FMCG bij marktonderzoeksbureau GfK. In zijn presentatie zal Danny een update geven van online shopper ontwikkelingen in Nederland in relatie tot andere landen en de highlights presenteren uit het Formule Rapport – E-commerce in FMCG.
Lees meer
Michiel Muller
Michiel MullerCo-founder Picnic
Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Hij laat graag het business model achter zijn ondernemingen zien en laat zo zien welke strategieën werken en welke niet. Zo inspireert hij anderen om zelf in actie te komen. In 2015 was hij co-founder van online supermarket Picnic.
Lees meer
Selma Postma
Selma PostmaGeneral Manager Albert Heijn Online
Selma Postma is voor Albert Heijn, Etos en Gall & Gall altijd op zoek naar de allerbeste e-commerce oplossingen om elke boodschappentrip makkelijker en persoonlijker maken. ‘Waar mij om gaat is dat onze klanten op ieder moment van de dag op ‘hun Appie’ kunnen vertrouwen: online, in de supermarkt of een combi daarvan.
Lees meer
Lars Munch Johansen
Lars Munch JohansenCEO Shobr.com
Lars Munch Johansen is een enterpreneur pur sang. Momenteel is hij CEO en oprichter van Shopall24 Group met Shobr.com als nieuwste toevoeging. Fabrikanten van levensmiddelen en andere boodschappen krijgen straks via Shobr de mogelijkheid om zelf direct online aan consumenten te verkopen.
Lees meer
Bart Kuppens
Bart KuppensVice-President Digital Transformation Unilever
Bart Kuppens is in de lead om Unilever te transformeren in een connected world. Hij vervult deze functie sinds november 2016. Daarvoor was hij Vice-President Marketing voor Unilever Benelux Foods, Home Care en Personal Care.
Marc van Venrooij
Marc van VenrooijSenior Manager Online Coca-Cola
Marc van Venrooij is Senior Manager Online bij Coca-Cola European Partners Nederland. Hij licht onder andere het onderzoek toe dat zij deden naar de meest optimale manier van bestellen bij wholesalers. Dit heeft geresulteerd in een online look of success van responsive productinformatie en een optimale user experience.
Lees meer
Hans Böhm
Hans BöhmCo-founder Beerwulf.com
Sindskort is Hans Böhm na een 20-jarige carrière binnen Heineken met collega Arnaud Wynia de drijvende kracht achter startup Beerwulf.com. Bóhm vertelt over de ommezwaai in zijn carrière, de relatie startup versus investeerder Heineken en zijn geloof dat er ruimte is voor met name de speciaalzaak online.
Lees meer
Rene van Gelderen
Rene van GelderenManaging director Mindcurv
Rene van Gelderen initieerde en leidde het ambitieuze (digitale) transformatie programma bij Deli XL, waarbij nieuwe ambities en doelstellingen werden gecreëerd en uiteindelijk verschillende nieuwe systemen zijn geïmplementeerd. De transformatie leidde tot een resultaat van 4% tot 94% online.
Lees meer
Martin van Dam
Martin van DamDirecteur Group7
Martin van Dam bespreekt drie dominante trends in Food-commerce, die de sector ingrijpend veranderen. Zijn verhaal is gebaseerd op eigen onderzoek van GROUP7 en de Hoge Hotelschool Maastricht. Deze sessie is specifiek voor producenten en groothandels die zich richten op foodservice (b2b).
Lees meer
Christian van Someren
Christian van SomerenFounder & CEO SphereMall
Christian van Someren is oprichter en ceo van SphereMall, dat webshoppers een gepersonaliseerd webwinkelcentrum biedt. Hij deed ruime advies- en praktijkervaring op in de e-commerce wereld waaronder bij online supermarkt Truus.nl. Hij zal deelnemen aan de paneldiscussie.
Lees meer
Frank van Oirschot
Frank van Oirschot Entrepreneur, voormalig founder & CEO Culinaireversmarkt.nl, Smaak.nl en DeVersbezorger.nl
Frank van Oirschot is entrepreneur sinds 1994 en heeft een grote passie voor het ontwikkelen van producten die het verschil kunnen maken. In de periode 2009 – 2012 was Frank Founder & CEO van drie platforms Culinaireversmarkt.nl, Smaak.nl en DeVersbezorger.nl
Lees meer
Deel dit op:
Share